Om het gebruiksgemak en de performantie van de website te garanderen maken we gebruik van cookies. Door de website verder te bezoeken en/of dit bericht te sluiten gaat U akkoord met het gebruik van cookies.

X
Educatief

Educatief

Op educatief gebied blijft de dierentuin niet stilzitten. Naast de gidsbeurten bestaan er ook educatieve pakketten en speurtochten. En dat is nog niet alles: dankzij de samenwerking met Activak pakt de Olmense Zoo zelfs uit met meerdaagse schoolreizen en zomerkampen. Ook hier staan de vrijwilligers van de Vrienden paraat!

  • Volg de gids

Onder de Vrienden vind je ook ervaren gidsen terug. Vzw-leden die in aanmerking willen komen om rondleidingen te doen, kunnen contact opnemen met de Olmense Zoo. Via de interne begeleiding wordt gekeken naar o.a. de bekwaamheid, alsook de kennis en vaardigheden m.b.t. communicatie, stemgebruik, expressie, informatieverwerving, organisatie, diplomatie, (sociale) flexibiliteit, presentatie... Beschik je over aardig wat vrije tijd en spendeer je die graag tussen mens en dier? Geef ons een seintje!

  • Educatieve medewerker

Ook voor onze workshops tijdens o.a. zomerkampen schakelen we de educatieve krachten in om groepen met kinderen te begeleiden. Je hoeft dus niet persé te gidsen om een educatieve meerwaarde te zijn.

Menu openen