Om het gebruiksgemak en de performantie van de website te garanderen maken we gebruik van cookies. Door de website verder te bezoeken en/of dit bericht te sluiten gaat U akkoord met het gebruik van cookies.

X
Steun de Olmense Zoo

Steun de Olmense Zoo

Uw steun is belangrijk.

De VZW Olmense Zoo staat voor een hele boel uitdagingen. Er worden diverse projecten uitgewerkt ter verbetering van de leefomstandigheden en instandhouding van diersoorten in ons park.

Hoe kan je steunen?

  • Door een donatie
  • Neem een peterschap
  • Word lid van VZW Olmense Zoo of neem een abonnement

Hoe kan je onze dieren steunen

Doe een gift

Jouw financiële bijdrage wordt steeds besteed ten voordele van onze dieren.
Naast de dagelijkse verzorging moeten wij ook investeren in medicatie, onderhoud, vernieuwing, kooiverrijking, ...

Je kan er voor kiezen om een bedrag te storten op de bankrekening van VZW Olmense Zoo.
IBAN: BE97 0018 2597 1749
BIC: GEBA BE BB

Stuur ons een berichtje

Wordt lid van VZW Olmense Zoo

Met een jaarlijks lidmaatschap ben je nauwer betrokken bij de werking van de Olmense Zoo.
Je ontvangt een lidkaart waarmee je gedurende je lidmaatschap vrije toegang kan genieten voor een bezoek aan de Olmense Zoo. Daarnaast geniet je van kortingen in andere attractie- en dierenparken waarmee we samenwerken.

Lees meer

Hoe kan je verder nog steunen...

Neem een peterschap

Veel peters en meters kiezen voor een peterschap uit sympathie voor een bepaald dier. Door hun jaarlijkse bijdrage steunen ze de Olmense Zoo met de verzorging, medicatie en de niet te onderschatten voedingskost.

Ieder dier, klein of groot, jong of oud, zeldzaam of minder zeldzaam, heeft recht op een thuis waar men oog heeft voor zijn natuurlijke welzijn. Zo is ook iedere bijdrage, klein of groot, welkom.

De Olmense Zoo probeert de verblijven en de omgeving van de dieren zo natuurlijk mogelijk te maken. Op die manier krijgen de verschillende diersoorten een thuis aangepast aan hun noden en behoeften. Om deze projecten te verwezenlijken hebben wij jouw steun nodig. Met jouw bijdrage help je de Olmense Zoo een grote stap vooruit!

Lees meer

Testament

Je kan de Olmense Zoo VZW benoemen tot erfgenaam in je testament. Hiermee verzeker je dat je erfenis integraal wordt besteed aan de duurzaamheid van de Olmense Zoo. Dankzij een gift garandeer je onze dieren een veelbelovende toekomst.

Voor meer informatie over testamenten kan je je wenden tot je eigen notaris of stuur ons een mailtje.

Stuur een email

Steungroep

Steungroepen ten voordele van de Olmense Zoo

Sinds de tijdelijke sluiting van de Olmense Zoo in oktober 2017, hebben er zich een heel aantal steungroepen gemanifesteerd die het verhaal van de Olmense Zoo erg ter harte namen.

Dankzij de benefiet-initiatieven werden belangrijke financiële bijdragen geleverd en werden voedselophalingen georgansieerd.
Een aantal van deze steungroepen is blijven bestaan.

Lees meer
Menu openen

JA