Afin de garantir la facilité d’utilisation et les performances du site, nous utilisons les cookies. Pour visiter ce site et/ou fermer ce message, vous devez être d’accord avec l’utilisation des cookies.

X

Begeleide winterwandeling

dimanche, 27 janvier 2019

Een geleide rondleiding in een park zonder andere bezoekers, iets voor jou?
Hou je wel van dieren en dierentuinen, maar is het soms wat te druk voor jou of kan je tijdens het hoogseizoen moeilijk tijd vrij maken?
Dan is dit misschien een optie voor jou:
Elke maandag en woensdag tijdens het winterseizoen openen we graag exclusief voor jou de poorten van de zoo!

Commander tickets

Nous contacter
Begeleide winterwandeling

Wat moet je hiervoor doen?

Je koopt hier gewoon een ticket ‘begeleide winterwandeling’ voor een rondleiding samen met één van onze gidsen. Deze rondleidingen duren ca. 2 uur en starten om 10u en om 13u. Extra leuk aan deze actie is dat je enkel de inkom betaalt, de gids (t.w.v. €45) + parkingkost (€2) krijg je er gratis bovenop. Ook tof als cadeau!

Hou er wel rekening mee dat de souvenirshop gesloten is tijdens deze rondleidingen. Ook de maaltijdfaciliteiten van het cafetaria zullen niet beschikbaar zijn maar een tas koffie/thee, frisdranken of een Minute Soup zullen uiteraard wel verkrijgbaar zijn na de rondleiding.

Praktisch

Inschrijvingen per gids laten we maximum oplopen tot 20-25 personen per groep.
Er kunnen dus ook andere mensen in je groepje zitten.
Wens je een privérondleiding exclusief voor jouw gezelschap (bv. enkel samen met je partner, gezin, vrienden, familieleden, collega’s,…) waarbij niemand anders in je groepje zit, dan kan dat ook tegen een kleine meerprijs.

Let op: deze tickets kan je enkel hier aankopen via de webshop, tot één week voor de rondleiding.
Met een geboekt ticket kan u echter nog steeds omboeken naar een andere datum. Dit kan enkel telefonisch (014/30 98 82) en uiterlijk tot 11u de dag voordien.

Rondleiding met gids in de winterperiode € 15 /pers.
Privérondleiding met gids € 20 /pers.

Retour vers l'aperçu
Ouvrez le menu