Om het gebruiksgemak en de performantie van de website te garanderen maken we gebruik van cookies. Door de website verder te bezoeken en/of dit bericht te sluiten gaat U akkoord met het gebruik van cookies.

X

Samen met jou zorgen we voor een beestig feest

 

Met feestzaal Karibu bieden wij jou een locatie in een groen kader om jouw feest in stijl te organiseren. Vier er je verjaardag, doopfeest, huwelijk, jubileum of communiefeest. We zorgen voor een op maat gemaakt dagprogramma. De catering wordt in samenwerking met De Kookbrigade verzorgd.

De smaakvol ingerichte zaal is geschikt voor groepen van 25 tot 500 personen. Jouw evenement kan gecombineerd worden met een bezoek aan het dierenpark. In de huurprijs van de zaal zit de toegang tot het park voor jou en je genodigden inbegrepen.

Samen met jou zorgen we voor een beestig feest in stijl.

Meer informatie

Brochures

 • Feestbrochure

Feestbrochure

Bekijk de feestbrochure (.pdf bestand)
Bekijk de bedrijfsbrochure (.pdf bestand)

Maaltijd- en drankenformules

Bij onze arrangementen zijn steeds de dranken inbegrepen voor de ganse duurtijd van maaltijd tot en met dessert. (excl aperitief- of receptieformule).
De dranken die nadien geschonken worden, worden door ons apart genoteerd.

Alle prijzen zijn inclusief bediening.
Indien je voor een avondfeest kiest, kan je gebruik maken van een drankenforfait.
Gedurende de nacht serveren wij alle dranken van de bar.

Reserveren

Alle formules kunnen gereserveerd worden vanaf 25 personen. Wil je een feest organiseren in zaal Karibu, neem dan contact op met onze reservatiedienst via reservatie@olmensezoo.be of op telefoonnummer 014 30 98 82.

Na het bekijken van de beschikbaarheid, is er de mogelijkheid tot het maken van een afspraak om de zaal te komen bekijken en alle verdere details te bespreken. Na een bevestiging per mail door ons, is je reservatie definitief. De facturatie gebeurt een week na je feest. De betaling gebeurt standaard per overschrijving, maar andere betaalmogelijkheden kunnen worden besproken.

Reserveren

of via het telefoonnummer 014 30 98 82

Voorschotten

Wij vragen een voorschot van 20% bij reservatie. Dit bedrag mag worden overgeschreven op BE94 7350 3245 8814. Het voorschot wordt in mindering gebracht op je eindfactuur.

Wijzigingen aantal genodigden

Wijzigingen en/of annulaties van het aantal genodigden kunnen tot 3 dagen op voorhand doorgegeven worden. Ingeval van annulaties vanaf de 3de dag voor de feestdatum, moeten we helaas de kosten van de maaltijden wél aanrekenen.

Afwijking formules

Indien je een menu wenst dat afwijkt van de voorgestelde formules, bekijken we samen de mogelijkheden. Wij houden ook rekening met vegetariërs, bepaalde diëten en allergieën.

Annulatie feest

Indien het feest ten laatste 7 dagen op voorhand geannuleerd wordt, houden wij enkel het door u betaalde voorschot als compensatie.
Wens je het feest volledig te annuleren, moet dit dus ten laatste 7 dagen voor je feestdatum gebeuren. Indien je ons binnen de 7 dagen voor de feestdatum laat weten dat je feest niet zal doorgaan, moeten wij alle kosten 100% factureren.

Kinderen -20%

Kinderen genieten 20% korting op alle formules en menu’s die we voorstellen. Niet geldig op receptie-, aperitief- en dessertformules.

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag in de Olmense zoo! Voor € 15,00 euro per genodigde heb je de hele dag toegang tot ons park, een maaltijdarrangement. Voor de jarige kost het verjaardagsfeestje slechts € 8,00 en krijgt hij/zij ook een verjaardagscadeautje erbij!
Onze verjaardagsfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijs is geldig vanaf minimum 4 kinderen. Per 4 kinderen mag er telkens 1 volwassene aan het voordeeltarief van € 15,00 het park bezoeken. Indien er meer volwassenen deelnemen, hanteren we de standaardgroepstarieven, zoals vermeld op onze tarievenpagina.

Maaltijdarrangementen

Om zowel de grote als kleine hongers te stillen, hebben we alvast enkele leuke maaltijdformules uitgewerkt. Geef ons je keuze door, wij doen de rest!

Tijgermenu | Verrassingsbox

 • Frieten
 • Curryworst
 • Drankje
 • Ijsje
 • Een kleine verrassing

Wasberenmenu | Pannenkoeken

 • Twee lekkere smulpannenkoeken
 • Drankje
 • Ijsje
 • Een kleine verrassing

Wat zit inbegrepen in de prijs?

 • De toegang tot de Olmense Zoo voor een hele dag
 • Een maaltijdarrangement

Voor de jarige:

 • Gratis bezoek aan onze dierentuin
 • Gratis verjaardagscadeautje

Extra informatie

Het brengen en ophalen van de genodigden gebeurt aan de hoofdingang van de dierentuin.

Menu openen